Hiekkaenkelit

Hiekkaenkelit - kansiNimeke: Hiekkaenkelit
Tekijä: Toni Tuomanen
Kannet: Henna Sakkara-Döring
Kustantaja: Nysalor-kustannus
ISBN: 978-952-7275-89-4
Painos: 1.
Sivumäärä: 240
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuaika: 3.12.2022
Hinta: 28 euroa (sisältää postikulut; tilaa Holvista tai osoitteesta matti piste jarvinen ät nysalor piste net)

Luovuus on hylännyt kaksi sotaromaania kirjoittaneen Jarmo Jääskeläisen, ja kirjailija hakee lohtua alkoholista. Isänsä voinnista huolestunut Jenga eli Jenna Jääskeläinen opiskelee lähihoitajaksi eikä tule toimeen äitinsä uuden perheen kanssa. Urheilullinen personal trainer Pyry Pakkanen, Jennan vanha lapsuudenihanne, parantaa oloaan huumeilla ja huomaa pian olevansa koukussa. Jengan tyttöystävä Frida ei pidä lapsuudentuttujen välien lämpenemisestä.

Hiekkaenkelit kuvaa tarkkanäköisesti 2020-luvun tavallisia suomalaisia ihmisiä, jotka koettavat löytää ratkaisun ongelmiinsa. Päähenkilöiden tiet risteävät toistensa ja monien sivuhenkilöiden kanssa. Heidän kauttaan tarjotaan teräviä ja välillä kipakoitakin havaintoja aikamme yhteiskunnasta ja sen ilmiöistä. Raskaista teemoista huolimatta synkimmässäkin tilanteessa voi kajastaa toivoa ja optimismia.

Toni Tuomanen (s. 1969) on espoolainen sosionomi ja päihdetyöntekijä, joka pitää heavy metalista. Hän on syntynyt Imatralla ja ammentaa romaaneihinsa aineksia ammatillisesta kokemuksestaan sekä elämänkokemuksestaan. Hiekkaenkelit on Tuomasen neljäs romaani ja temaattista jatkoa Leipäjonoromaanille (2020). Hän on julkaissut myös kauhuromaanit Kotonakulkijat (2019) ja Vellamon kevät (2021).

Kategoria(t): Nysalor-kustannuksen kirjat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s