Pyhän maailman lapset

Pyhän maailman lapset - kansiNimeke: Pyhän maailman lapset
Tekijä: Lucilla Lin
Kannet: Eve Lumerto
Kustantaja: Nysalor-kustannus
ISBN: 978-952-7275-75-7
Painos: 1.
Sivumäärä: 190
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuaika: 8.7.2022
Hinta: 15 euroa (sisältää postikulut; tilaa Holvista tai osoitteesta matti piste jarvinen ät nysalor piste net)

Rauhanteot, sellaiset kuin tämä puutarha, ovat harvinaisia kaikkien näiden vihaisten heimojen keskellä, ja siksi ne ovat niin tärkeitä.

Maa on tuhottu. Juliana on petoksen uhriksi joutunut pakolainen, joka päätyy hellialaisen sotaveteraanin Dijenin vaimoksi. Heidän poikansa Dani haaveilee muiden maasyntyisten kanssa Maan perinnön elvyttämisestä. Osa janoaa myös kostoa Maan tuhoajille, ja niin syntyy Maan veljeskunta, joka käy vihollisiaan vastaan keinoja kaihtamatta.

Rakkaudessa pettynyt Dilia kaupataan atenien hallitsijaklaaniin kuuluvan Sharavin vaimoksi. Dilian aviomies on kuitenkin kiinnostuneempi kammottuun muukalaisrotuun kuuluneista esi-isistään kuin vaimostaan. Sharavin komea serkku Asjan osoittaa sen sijaan epämiellyttävää huomiota Dilialle ja on kietonut tämän miehen pauloihinsa.

Pyhän maan lapset on tieteisromaanitrilogian ensimmäinen osa, joka tarjoaa avaruussotaa, ihmiskauppaa, terrorismia ja puutarhoja. Juonittelun ja valtakamppailun verkossa päähenkilöt joutuvat pohtimaan, kuinka pitkälle ovat valmiita menemään ajaakseen omia päämääriään. Kauhun ja dystopian taitajana tunnettu Lucilla Lin tarjoilee lukijoille synkkää avaruusoopperaa, jossa lempeän tuulahduksen tuovat vain upeat puutarhat.

Lucilla Lin on ulkosuomalainen spefikirjailija, joka on kotonaan niin muinaisten sivilisaatioiden raunioilla kuin tulevaisuuden avaruussiirtokunnissakin.

Kategoria(t): Nysalor-kustannuksen kirjat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s