Välähdyksiä ajasta

Nimeke: Välähdyksiä ajasta
Tekijä: Mikko Rauhala
Kannet: Henna Sakkara-Döring
Kustantaja: Nysalor-kustannus
ISBN: 978-952-7275-58-0
Painos: 1.
Sivumäärä: 137
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuaika: 23.8.2021
Hinta: 15 euroa (sisältää postikulut; tilaa Holvista tai osoitteesta matti piste jarvinen ät nysalor piste net)

Parantaako tekoälyapuri elämänlaatua? Mitä tapahtuu, kun lukiolainen yrittää tehdä vaikutuksen tyttöön murtautumalla todellisuuden rakenteeseen? Mikä on velhon taikuuden salaisuus? Millaisia ongelmia syntyy, kun täydelliset kaksoisolennot eri todellisuuksista kohtaavat?

Välähdyksiä ajasta tarjoaa mieltä kutkuttavia novelleja, joissa matemaattis-luonnontieteellis-filosofinen spekulatiivinen fiktio pääsee oikeuksiinsa. Tarinoissa leikitellään mitä mielikuvituksellisemmilla ajatusleikeillä ja liikutaan monenlaisissa todellisuuksissa fantasiamiljööstä tulevaisuuden maailmoihin. Ovelat juonenkäänteet haastavat ja yllättävät lukijan.

Mikko Rauhala (s. 1977) on helsinkiläinen suomeksi ja englanniksi työskentelevä SF-kirjailija. Älykkäiden järjestelmien maisterina hän on kovan scifin parissa kuin kotonaan mutta pitää myös genrerajojen ylittämisestä. Rauhala höystää juonitteluitaan usein kuivakalla huumorilla.

Kategoria(t): Nysalor-kustannuksen kirjat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s