Kaapin nurkista

Kaapin nurkista - kansiNimeke: Kaapin nurkista
Tekijä: Eve Lumerto
Kannet: Eve Lumerto
Kustantaja: Nysalor-kustannus
ISBN: 978-952-7275-91-7
Painos: 1.
Sivumäärä: 362
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuaika: 27.10.2022
Hinta: 30 euroa (sisältää postikulut; tilaa Holvista tai osoitteesta matti piste jarvinen ät nysalor piste net)

Jaro on ihan tavallinen toisen vuoden lukiolainen, joka pitää valokuvaamisesta. Paitsi että hän on tullut kaapista ja paljastanut olevansa ace eli aseksuaali. Niin luokkatoverien kuin opettajien on vaikea ymmärtää, ettei joku vain tunne seksuaalista vetoa keneenkään. Jaro kokeekin kiusaamista ja ulkopuolisuutta, vaikka hänen yhä kaapissa oleva ystävänsä Venla koettaa parhaansa mukaan tukea häntä.

Netissä Jaro törmää aseksuaalien keskustelufoorumiin ja rohkaistuu lähtemään ryhmän miittiin Helsinkiin. Siellä hän tutustuu samassa kaupungissa asuvaan Alinaan. Jaro saa kuitenkin huomata, että ystävyys on vaikea taitolaji ja etteivät ihmissuhdesotkut katso seksuaalista suuntautumista. Keneen Jaro voi lopulta luottaa?

Kaapin nurkista on sateenkaareva nuortenromaani, jonka vahvana teemana on suomalaisessa kaunokirjallisuudessa harvinainen aseksuaalisuus. Se haastaa lukijan pohtimaan erilaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä.

Eve Lumerto (s. 1993) on joensuulainen, Somerolla syntynyt kirjailija, Hollolan musiikkiluokkien ja Tiirismaan musiikkilukion kasvatti ja teologian maisteri. Sateenkaarevat ja neuroepätyypilliset hahmot ovat lähellä hänen sydäntään. Kirjoittamisen lisäksi hänen intohimojaan ovat sarjakuvapiirtäminen ja baletti. Kaapin nurkista on kirjailijan toinen romaani.

Kategoria(t): Nysalor-kustannuksen kirjat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s