Solomon Kane

Solomon Kane - kansiNimeke: Solomon Kane: kootut kertomukset ja runot
Tekijä: Robert E. Howard, suomentanut Markus Harju
Kannet: Arren Zherbin
Kustantaja: Nysalor-kustannus
ISBN: 978-952-7275-83-2
Painos: 1.
Sivumäärä: 344
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuaika: 8.7.2022
Hinta: 30 euroa (sisältää postikulut; tilaa Holvista tai osoitteesta matti piste jarvinen ät nysalor piste net)

Solomon Kane on englantilainen puritaani ja miekkamies, joka maailmalla kulkiessaan taistelee kohtaamiaan vääryyksiä vastaan. Matkallaan hän kohtaa mitä uskomattomimpia seikkailuja ja yliluonnollisia vaaroja. Yksin hän ei aina pärjää vaan tarvitsee ystäviä ja liittolaisia sekä joskus jopa taikuutta voittaakseen vastukset.

Solomon Kanen tarinoissa yhdistyvät kauhun ja fantasian elementit herkullisella tavalla. Kane oli miekan ja magian ensimmäisiä edustajia ja Robert E. Howardin tunnetuimman hahmon Conanin edelläkävijä. Alkuperäiset tarinat ovat spekulatiivisen fiktion klassikoita, joiden pohjalta on tehty elokuva, sarjakuvia ja pelejä sekä useita muiden kirjailijoiden laatimia romaaneja.

Solomon Kane: kootut kertomukset ja runot sisältää ensimmäistä kertaa suomenkielisinä kaikki Howardin kirjoittamat Solomon Kanesta kertovat tarinat ja runot. Mukaan on otettu myös kirjailijalta kesken jääneet tarinat. Kokoelman on suomentanut Howardin tyyliä kunnioittaen Markus Harju.

Kategoria(t): Nysalor-kustannuksen kirjat Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s