Tarjous yksityisasiakkaille: -20 %!

Nysalor-kustannus aloittaa 13.4.2020 asti kestävän alennusmyynnin, jossa kaikista yksityishenkilöiden tilauksista saa 20 %:n alennuksen kustantamon nettisivuilla näkyvistä hinnoista. Alennukset koskevat kaikkia kustantamon nettisivuilla näkyviä teoksia, myös aivan uunituoreita kirjoja, joista osa oli tarkoitus julkistaa vasta koronaepidemian vuoksi peruuntuneessa Kauhuconissa.

Tilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteesta matti piste jarvinen ät nysalor piste net. Ilmoita tilatessasi osoitteen lisäksi myös puhelinnumero, jotta mahdollisista paketeista voidaan lähettää saapumisilmoitus tekstiviestinä. Tilaukset pyritään lähettämään viikon sisällä tilauksesta.

Tarjousta saa jakaa vapaasti. Tervetuloa hyödyntämään alennusta ja tekemään tilauksia!

Kategoria(t): Nysalor-kustannuksen kirjat Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s